Nilüfer For City Tanıtım

Nilüfer For City Konum ve Ulaşım

Bursa’nın ulaşımda en önemli güzergahlarından biri olan Küçük Sanayi metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan projemiz “Nilüfer For City” şehre imzasını atmak için tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. 

“Nilüfer For City” metro istasyonuna, otobüs- minibüs ve taksi duraklarına yürüme mesafesindedir. İhtiyacınız olan her şeyi projenin altında yer alan çarşı avm’den karşılayabilmek de sizlere zaman tasarrufu sağlayacaktır.

Her anlamda hayatınıza konfor katacak, ulaşımda kolaylık sağlayacak ve adres belirtmekte güçlü bir kimlik oluşturacak projemiz Nilüfer For City, siz yatırımcılarımızı ayrıcalıklı hissettirecektir.

Nilüfer For City’de Sosyal hayat

Nilüfer For City’de sizi bekleyen oldukça sosyal bir yaşam olacak. Projemizin hem ulaşım kolaylığı hem de şehrin her bölgesine yakınlığı ile hem evinizin altında hem de çevrenizdeki tüm sosyal aktiviteler yaşamınızı daha da özel hale getirecek. Güne başlamadan ya da gün sonunda sosyal tesisimizde bulunan fitness salonunda sporunuzu yapabilir, sağlıklı yaşamınıza destek olabilirsiniz. Kafe ve restoranlarda arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Dilerseniz de Podyumpark, Fsm Caddesi ve Özlüce Bulvarı’na, Avm ve eğlence merkezlerine 10 dk. içinde gidebilirsiniz.

Nilüfer For City’de ödeme kolaylıkları

Yaklaşık 18 dönüm üzerine yapılmakta olan inşaatımızda farklı m2, kat ve cephelerde 88 dükkan, 91 ofis ve 336 konuttan ihtiyacınız olanı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Şehrin prestijini artıracak “Nilüfer For City” projemizde satışlarımız devam etmektedir. Ayrıca siz değerli yatırımcılarımız için 36 ya da %0,99 oranla 60 ay vadeyle şirket içi ödeme planları hazırlayabilmekteyiz.

Geleceğinize yatırım yapmak için Fsm caddesinde bulunan ofisimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

npt_2024admn

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir