NİLÜFER EVLERİ GÜMÜŞTEPE

Bursa’nın son yıllarda değerlenen bölgesi Gümüştepe’de yükselen “Nilüfer Evleri Gümüştepe” projemiz size konforlu bir yaşamın kapısı aralıyor.

Misi, Çamlıca, Odunluk ve Demirci gibi mahallelere yakın olan Gümüştepe mahallesi, temiz havası ve şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyenler için mükemmel bir konumda bulunmaktadır.

Eker Meydan, Sur Yapı Marka AVM, ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi gibi sosyal yaşam merkezlerine; birçok özel ve devlet okullarına ve hastanelere yakınlığı sebebiyle ulaşım konusunda kolay bir lokasyonda bulunmaktadır.

Gümüştepe’de birçok yeni villa ve konut projesi yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir. Bölgeye belediye tarafından verilen imar sebebiyle kat yükseklikleri genellikle azdır. Zemin durumu birçok bölgeye göre sağlamdır. Deprem yönetmeliğine göre yapılmış olan bu az katlı yapılar birçok insanın kendini daha güvenli hissetmesini sağlamakta ve yatırım tercihlerini de bu bölgeye yapmaktadırlar. 

Nilüfer Proje Tasarım olarak yaptığımız “Nilüfer Evleri Gümüştepe” projemiz; 2520 m2’lik alanda 8 bitişik nizam villadan oluşmaktadır. Villalarımızın her biri 4+1 şeklinde yapılmakta olup 200 m2 kullanım alanlarına sahiptirler. Her villanın kendine ait 4 araçlık otoparkı, kiler / depolama alanı ve bahçe veranda kullanım alanları mevcuttur.

Şehir merkezine ve ihtiyacınız olan her yere yakınlığıyla “Nilüfer Evleri Gümüştepe” projemizde karmaşa ve gürültüden uzak, huzur dolu yemyeşil bahçenizde sevdiklerinizle birlikte müstakil bir hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

Satışı devam etmekte ve sadece 2 tane satılık kalan projemizde yer almak için bizi ziyaret etmeyi unutmayın!

Nilüfer Evleri Gümüştepe Projemizi inceleyin

npt_2024admn

Leave a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir